Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krzysztofa

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za moje zachowanie to już się więcej nie potwórzy. Proszę o odbanowanie konta iż sądzę, że jest niesłuszne, ponieważ ta banda dzieci zmówiła się żeby tylko spamować i poniżać moją osobę.

Na PW tego załatwić się nie da, próbowałem lecz osobniki ani słowa, więc co mam na to poradzić? Sami zaczęli flamewar, skasuje treść tamtego posta, ale proszę o zdjęcie bana.

Liczę na zrozumienie. Krzysztofa.

Przykłady ich prowokacji i obelg:

Zainteresowanie serwerem jest na prawdę duże 5 osób to szczyt możliwości tego serwera :>

Zazdrość zżera bo się naszych opinii boi :>.

A forum jeszcze nie twoje i w dalszej przyszłości raczej nie będzie.

Lepiej nie zwiększaj ważności serwera bo to już pada a co dopiero do powyższej daty :D

http://www.mpcforum.pl/topic/743013-crafcik-svrpfb132-by-krzysztofa/#entry5477139

Następny:

Krzysztofa na serwer wydał nie wiadomo ile ,a nikt nie wbije....

I tak Krzysztofa dostał rangę i odrazu wyszczekany...Tak niby twoje pliki najlepsze? A BR3ND ma jakoś lepsze :) Krzysztofa ,albo ma zaburzenie hormonów ,albo jest takim człowiekiem...

http://www.mpcforum.pl/topic/743013-crafcik-svrpfb132-by-krzysztofa/#entry5478820

A jest tego więcej, wystarczy poszukać, i dlaczego oni to nie dostali blokady tylko ja?

Jeżeli byście od razu zbanowali tych "specials kids." którzy zaczęli spamować w moim temacie to by tego nie było, sory, ale to nie ja zacząłem rzucać bluzgami, obelgami i innymi tego typu bzdurami w ich stronę, tylko oni.

Admin Cienia
Opublikowano

Proszę o odbanowanie konta iż sądzę, że jest niesłuszne, ponieważ ta banda dzieci zmówiła się żeby tylko spamować i poniżać moją osobę.

Wystarczyło raportować ich posty lub napisać do nas na PW. Nie jest to usprawiedliwienie ani powód do obrażania, dlatego ban jest słuszny i nie zostanie zniesiony. Jedynym błędem jest nie zbanowanie pozostałych uczestników flamewaru.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@Botanic

Dlaczego GoldenCraft oraz DamianPL12 nie zostali zbanowani? Z tego co wiem wszyscy uczestnicy flame powinni ponieść karę.

@Krzysztofa- takie sytuacje można załatwić na milion sposobów, choćby zwykły raport, by pozbyć się tego typu postów w Twoim temacie. Wybrałeś najgorszą z możliwych opcji i niestety, ale musisz teraz to odpokutować. Regulamin obowiązuje wszystkich i nie możemy za zwykłe "przepraszam" odbiegać od zasad.

Opublikowano

Raportowałem ich posty wielokrotnie, niestety widzicie sam dostałem bana, naprawdę nie da się nic zrobić? :(

Na prawdę próbowałem wielu sposobów żeby się odczepili, ale nic z tego nie wynikło, jedynie co to właśnie ten ban, a ta wiązanka to była ostateczność.

Opublikowano

Ich posty nie były raportowane (bynajmniej ja nie robiłem żadnego raporta dotyczącego tych panów), a nie mam takiej wielkiej głowy żeby wszystko przeglądać i analizować bo dział mc nie jest taki mały, fakt, mój błąd że nie zajrzałem tam do góry i przepraszam za to.

Opublikowano

Panowie już zbanowani. Skoro kogoś banuje się za flame, to pamiętaj, że tego typu kara jest przyznawana za kłótnie rozpoczęta przez kilku użytkowników, więc trzeba wszystkich uczestników takiej dyskusji ukarać. Sam z sobą się raczej nie kłócił.

Krzysztofa- przykro mi, ale nie. Następnym razem pisz do mnie, znasz moje gg raczej ew na pw jeżeli raporty nie przynoszą rezultatów.

Opublikowano

Weź gościu spierdalaj jak Ci się coś nie podoba, sory ale nie mogę tego zostawić bez słowa.

Pisałem w tym sprawie do wrednej, lecz bez odzewu.

@@

Oczywiście rozumie to, ma ona swoje życie poza MPC i bzdurami typu ludzie z forum;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...